A. de Fussigny Fine Cognac Champagne XO 40% 0,5l (kartón)

82,75 

Katalógové číslo: 3700485100307 Kategória:
Výrobca: A. de Fussigny

Popis

 

Spoločnosť A. de Fussigny založil v roku 1814 taliansky obchodník Alfonso de Fussigny. Od vzniku je hlavnou filozofiou spoločnosti vyrábať koňaky tej najvyššej kvality. Z tohto dôvodu patrí spoločnosť A. de Fussigny k menším producentom, ktorý je však veľmi vysoko hodnotený práve kvôli svojej prvotriednej kvalite. Celá dnešná produkcia Maison A. de Fussigny vzniká vo vlastnom pôvodnom liehovare na brehu rieky Charente, kde vznikajú všetky eaux-de-vie. Ten je v súčasnosti posledným svojho druhu v historickom centre mesta Cognac. Blízkosť rieky poskytuje v pivniciach takmer dokonalé hydrologické parametre (vlhkosť) a tým i predpoklad vynikajúceho procesu starnutia a dozrievania celého spektra koňakov. Produkty spoločnosti A. de Fussigny sa líšia od tradičných koňakov v mnohých ohľadoch. Cez svoj odkaz tradičných hodnôt sa dnes spoločnosť A. de Fussigny usiluje o ich moderné poňatie. Každá fľaša je umelecké dielo, ktoré si nesie osobitý kúsok odkazu Alfonsa de Fussigny.
 

A. de Fussigny XO
Fine Champagne – zmes obsahujúca aspoň 50 % Grande Champagne a zvyšok Petite Champagne. Farba je jantárovo zlatá s intenzívnymi medenými a mahagónovými odtieňmi. Vôňa je jemne ovocná, kvetinová a dubová. Najprv dominantné tóny kandizovaného citrusu a čiernej čerešne, potom prichádzajú typické vône pivníc a dubových sudov. Tóny kandizovaného ovocia (pomaranč, hruška, slivka a čerešňa) a karamel sa krásne snúbia s tónmi sladkého drievka a dubu. Nakoniec príjemné náznaky čierneho čaju, tabaku a cigár. Chuť je výrazná, okrúhla a dobre vyvážená. Na začiatku ovocná, podobná ako vôňa. Tóny čierneho čerešňového džemu a lekváru pekne prejdú do chutí vanilky a karamelu s jemnými tónmi dubu, pražených mandlí, čierneho korenia a korenín. Dlhý záver s tónmi korenistej vanilky, karamelu a kože.
 

Časté otázky

1️⃣ Koľko stojí A. de Fussigny Fine Cognac Champagne XO 40% 0,5l (kartón)

Cena za A. de Fussigny Fine Cognac Champagne XO 40% 0,5l (kartón) je 82.75 EUR. Vieme, že si ceníte kvalitné výrobky, a práve to vám chceme ponúknuť. U nás nájdete to najlepšie, čo trh ponúka v oblasti vášho záujmu. Produkty sú starostlivo vybrané, aby boli vždy vynikajúcej kvality. Náš tím je zložený z odborníkov, ktorí vám radi poradia a pomôžu vám nájsť to, čo hľadáte. S výrobkami si môžete byť istí, že si prinesiete do života skutočnú radosť. Objednajte si ešte dnes a skvele sa bavte.

2️⃣ Môžem sa o A. de Fussigny Fine Cognac Champagne XO 40% 0,5l (kartón) dozvedieť viac informácií?

Áno môžete. A. de Fussigny Fine Cognac Champagne XO 40% 0,5l (kartón) – je skvelou voľbou pre každého, kto očakáva kvalitu. S produktom si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo trh ponúka. Produkt je vybraný s ohľadom na potreby na kvalitný alkohol. Veríme, že sa stane vašim obľúbeným rovnako ako u ďalších spokojných zákazníkov. Snažíme sa byť inovatívne a vychádzať v ústrety požiadavkám zákazníkov. Objednajte si produkt ešte dnes a nechajte sa presvedčiť. Má EAN kód 3700485100307.

Produkt A. de Fussigny Fine Cognac Champagne XO 40% 0,5l (kartón) nájdete v kategórii

Brandy - Brandy je lahodný destilát s jemnou vôňou a príjemnou chuťou. Vyrába sa z ovocia, najčastejšie z hrozna, ktoré sa destiluje a potom zreje v dubových sudoch. Jeho farba sa pohybuje od svetlohnedej po tmavohnedú a obsah alkoholu sa pohybuje od 35% do 60%. Brandy sa často podáva ako aperitív alebo… Podobné produkty: Lautrec VSOP 40% 0,7L (darčekové balenie s 2 pohármi), Dauphin VSOP Calvados 40% 0,7L (čistá fľaša), Sarajishvili VSOP Black Special Edition 40% 0.7L (kartón), Sarajishvili Trilogy 40% 0,7L (darčekové balenie kazeta)